Consumul de fructe întreține sănătatea

- Încurajarea consumului de fructe în școli -

 

Mai multe imagini și articol in format  *.pdf .

 

În data de 28.10.2016, elevii ciclului primar ai Liceului de Arte “Corneliu Baba” Bistrița, au efectuat o vizită tematică la Fabrica de sucuri ALMA, cartier Viișoara, activitate în cadrul proiectului “Promovarea importanței consumului de fructe în școli”, implementat de Consiliul Județean BN.

După o dezbatere la nivelul fiecărei clase pe tema importanței consumului zilnic de fructe, cei 73 de elevi, însoțiți de învățătoarele lor: Anca Minerva, Feier Margareta, Drăguș Emiliana, Ghinoiu Dana și Moldovan Doris-Alexandra, au avut posibilitatea să asiste la procesul tehnologic de obținere a sucului natural de mere. Cu multă curiozitate, au surprins fiecare detaliu, fiind însoțiți de cadre specializate care au oferit explicațiile necesare pentru fiecare etapă de lucru. La finalul vizitei, toți au avut ocazia să deguste sucul proaspăt obținut și să mănânce un măr roșu plin de vitamine.

Transportul a fost asigurat de firma TABITA TOUR și finanțat de Consiliul Județean BN cărora le mulțumim și pe această cale .