Slabire svenskeren, LCS Spring Split a doua săptămână | Recapitulare din prima zi


Trimite pe reddit Reddit După un lung off-sezon, seria Ligii Campionilor Legendelor este în cele din urmă înapoi!

LCS Spring Split 2020: a doua săptămână | Recapitulare din prima zi

Cu o tona de schimbări de preseason slabire svenskeren, cele zece echipe din America de Nord sunt gata să ajungă pe Rift. Există mulți jucători slabire svenskeren, împreună cu opțiuni de încântare la fel de interesante, care vor face chiar și prima zi de captivare a LCS. Toate echipele arata sa inceapa pe piciorul drept, asa ca recapitulati toata actiunea din prima zi a saptamanii LCS chiar aici! Fotografie prin intermediul LoL Esports. slabire svenskeren

slabire svenskeren

TL arăta coerent și curat, cu derapaje și lupte de echipă mergând aproape întotdeauna. Deși Svenskeren a reușit să asigure First Blood pe Impact pe banda superioară, echipa din jurul hărții a rămas în urmă.

slabire svenskeren

TL a câștigat câteva derapaje la începutul jocului, Jensen ucigând membrii vechii sale echipe la stânga și la dreapta. C9 a reușit să câștige o luptă în minutul 14, ceea ce i-a ajutat să presioneze harta și să ia un Dragon Infernal la scurt timp după.

Теперь надпись на индикаторе Эта минута была самой длинной в жизни Элвина.

Aproximativ cinci minute mai târziu, C9 a câștigat un alt skirmish două pentru unu, egalând diferența de aur. Totuși, după acest moment, TL a ridicat presiunea.

slabire svenskeren

Luptele echipei au izbucnit pe toată harta, TL apărând învingătoare de fiecare dată. La minutele 24, TL a ucis doi membri C9, oferindu-le posibilitatea de a-l lua pe baronul Nashor. Acest prim baron i-a permis lui TL să câștige încă două lupte, să curețe câteva turnuri și să distrugă Inhibitorul de jos al C9.

Trimite pe reddit Reddit LCS s-a întors, iar după o săptămână captivantă, echipele sunt gata să meargă în altă rundă. Odată cu meta-ul preluând forma și Sett se va juca în jocul pro, este sigur că va fi o plimbare sălbatică în săptămâna a doua!

La 30 minute TL a avut doar slabire svenskeren avantaj de aur 3k, dar presiunea lor a fost mai mare decât se arată. Svenskeren, care a fost prins de mai multe ori în timpul jocului, a fost ucis în jungla sa la 32 minute.

Cu o altă deschidere, TL a asigurat cu ușurință cel de-al doilea baron al jocului, care va fi ultimul.

Галантности в этом не было и следа -- равенство полов уже слишком долго было абсолютно полным, чтобы такие условности еще имели право на существование.

TL a accelerat și mai mult ritmul aici, îndepărtându-l pe C9 de propriile structuri și izbucnind inhibitori. C9 a încercat să monteze o apărare, dar nu au putut împiedica TL să-și ia cei trei inhibitori.

DESPRE ECHIPE

Au acumulat mai multe ucideri și au demolat în cele din urmă Nexus-ul lui C9 în minutele Victoria lor a fost foarte curată, obținând un avantaj și balonându-l eficient.

Jocul timpuriu a fost foarte lent, singura acțiune din zece minute de deschidere a fost T ucigând Dragon Dragonul. În cele din urmă, la 11 minute, a apărut o derapajă în râul de jos.

slabire svenskeren

Zven, cu ajutorul echipei sale, a ucis trei jucători T și au luat Infernal. De aici, au fost câteva tranzacții cu ucideri și turnuri, dar TSM a continuat să-și dezvolte avantajul. În minutul 20, TSM a acumulat un avantaj decent de aur 2k.

slabire svenskeren

La minutele 24, TSM a decis să-l pornească pe baron, atrăgându-l pe T. S-au întors și s-au angajat într-o luptă de echipă, găsind încă doi ucigași și bontul Baron.

Aceasta a reprezentat un plumb de aur 6k pentru TSM. Nu a trecut mult până când TSM și-a asigurat cel de-al doilea buff Baron. Acest slabire svenskeren le-a permis să ia și mai mult, aducând slabire svenskeren cei trei inhibitori. Asediul a durat destul de mult, trei membri ai TSM s-au doborât, dar Zileanul lui Bjergsen a fost capabil să-i reînvie de fiecare dată.

Echipele au tranzacționat lovituri o perioadă, dar în cele din urmă s-au săturat de asta.

Au ucis trei dintre adversarii lor și au terminat Nexusul lor chiar slabire slabire svenskeren de 35 minute. Meciul a fost destul de egal pentru majoritatea timpului, însă unele mari echipe de luptă OPT i-au claxonat înainte în final.

Ambele echipe au făcut tranzacții ucigătoare, iar jocul a rămas în mare parte egal. Benzile laterale s-au dovedit mortale în Pierdere în greutate rusesc nebun minute.

LCS: Săptămâna o zi O recapitulare

Jucătorii din ambele părți au fost prinși în momente diferite, iar jocul a devenit mult mai sângeros. În general, aceste ucideri nu au însemnat mult, dar OPT a continuat să afirme încet presiunea pe hartă pentru a asigura mai multe obiective. La 30 minute, meciul a crescut.