Slăbește kitchari


Este preparată din orez, mung slăbește kitchari fasole mung decorticată şi despicatăghee şi condimente.

slăbește kitchari vreau să pierd grăsimea din burtă

De asemenea pot fi adăugate diverse legume. Este considerată o masă completă şi foarte nutritivă pentru că lintea şi orezul împreună oferă o cantitate mare de proteine, aminoacizi esenţiali, vitaminele grupei B, o gamă largă de minerale şi fibre.

slăbește kitchari scădere în greutate pentru partea superioară a corpului

Şi într-adevăr aceasta tocăniţă este extrem de saţioasă. Kitchari e folosit atât în dietele nutritive care scad Vatacât şi în dietele detoxifiante sau pentru slăbire care scad Kapha şi este potrivit pentru toate tipurile de constituţie. Este un fel de mâncare dietetic, ridicat la rang de remediu în Ayurveda.

slăbește kitchari scădere în greutate pentru partea superioară a corpului

De obicei se foloseşte orezul basmati sau orez alb cu bob lung, dar dacă aveţi o digestie bună nu ezitaţi să folosiţi orezul brun, neşlefuit, pentru aportul de vitaminele grupei B şi un plus de fibre. Mung dal sunt boabe de  fasole Mung decorticate şi despicate pentru a fi mai uşor digerate.

Însă şi boabele întregi sau lintea pot fi folosite, mai ales linte galbenă sau roşie.

slăbește kitchari Sadie pierdere în greutate incomodă

În principiu se poate folosi orice tip de orez şi orice tip de linte, dar alegeţi pe cele decorticate dacă aveţi nevoie de o masă uşoară de exemplu atunci când vă simţiţi rău sau dacă aveţi o digestie grea. Legumele şi condimentele trebuie alese conform tipului individual de constituţie le găsiţi la slăbește kitchari pentru fiecare tipologie.

slăbește kitchari Pierdere în greutate de 15 ani

Condimentele alegeţi la fel, în funcţie de constituţie. Dacă doriţi ca mâncarea să fie neutră şi sattvică folosiţi condimentele relativ neutre slăbește kitchari sunt: coriandru, fenicul, anason, curcuma, frunze de dafin. De asemenea, slăbește kitchari mai multe modalităţi de a prepara kitchari: puteţi face ca în reţeta de mai jos,  puteţi fierbe orezul şi lintea separat şi apoi să le uniţi cu condimentele şi legume călite în ghee, puteţi adăuga legumele spre sfârşit dacă acestea se gătesc repede şi aşa mai departe.

Reţeta Kitchari slăbește kitchari orez brun, linte verde şi legume de sezon  în slăbește kitchari e cu linte roşie, fără morcovi Ingrediente 3 porţii: O cană mare slăbește kitchari brun O cană mare linte roşie puteţi folosi orice tip de linte O ceapă.

slăbește kitchari nicio pierdere în greutate în jurul perioadei