Bare subțiri


bare subțiri scădere în greutate asociată cu emfizem

Bare subțiri solutiile trimise Bare Pentru a optimiza achitarea la casa a produselor cumparate de clienti, fiecare produs are inscriptionat un cod de bare. Acest cod este scanat cu un cititor de coduri de bare, care transforma codul intr-o secventa binara. Codul de bare este constituit dintr-o succesiune de bare verticale albe sau negre, subtiri sau groase.

  • Timp de uscare în 2 ore, uscare totală în 4 ore.
  • Gx ajută la pierderea în greutate

Barele albe alterneaza cu cele negre. Indiferent de culoare, la scanare o bara subtire este transformata in valoarea 0, iar o bara groasa in valoarea 1.

bare subțiri cel mai bun lager pentru pierderea în greutate

O bara subtire din codul de bare arata ca o coloana formata din 5 patratele, iar o bara groasa ca doua coloane formate din cate 5 patratele ca in figura de mai jos.

De exemplu, secventa binara corespunzatoare codului de bare din figura de bare subțiri jos este La magazinul din colt, vanzatoarea a scapat pe jos cititorul de coduri de bare si acum nu mai functioneaza corect, adica pentru unele patratele nu mai recunoaste culoarea. Cerinta Scrieti un program care pentru un cod de bare citit de cititorul de coduri de bare defect, determina secventa binara corespunzatoare, daca este posibil.

bare subțiri constipația te poate face să slăbești

Date de intrare Fisierul de intrare bare. Fiecare dintre urmatoarele bare subțiri linii contine bare subțiri N caractere, care pot fi 'X', '.

Mi s-a umflat ochiul 😳

Caracterul 'X' corespunde unui patratel negru, caracterul '. Date de ieşire Fisierul de iesire bare.

bare subțiri scădere în greutate 8 săptămâni